Ψητές Σαρδέλες Καλλονής // Παπαλίνα αμπελοτυλιχτή

30 Μαΐου, 2023 10:16

γεύση της. Δοκιμάστε τες παστές λίγων ωρών όπως την απολαμβάνουν οι ντόπιοι στο ουζάκι των 11 ή ψητές όπως σας προτείνουμε στην παρακάτω συνταγή.

 

500gr καθαρισμένες παπαλίνες Καλλονής
λεμόνι
αλάτι
αμπελόφυλλα

 

Αλατίστε και τρίψτε με το λεμόνι τα ψάρια.

Τυλίξτε ένα ένα με αμπελόφυλλα.

Στρώστε τα σε σχάρα ή σε αντικολλητικό ταψί και ψήστε στους 190°C για 30 λεπτά στο φούρνο ή στη σχάρα, στα κάρβουνα, για 7-8 λεπτά.

Καλή όρεξη!

Για περισσότερες πληροφορίες, εδώ