Αντικείμενο της σύμβασης, η παροχή υπηρεσιών ναυαγοσωστικής κάλυψης παραλιών του Δήμου Δυτικής Λέσβου για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο του έτους 2025.
Η ως άνω αναφερόμενη ναυαγοσωστική κάλυψη θα εκτελείται καθημερινά, καθώς και Κυριακές και Αργίες, για 8 ώρες καθημερινά από 10:00 π.μ. έως 6:00 μ.μ.
Σύμφωνα με αρ. πρωτ. 2131.16/2559/2024 έγγραφο του Λιμεναρχείου Δυτικής Λέσβου που αφορά το Πρακτικό για τις παραλίες που έχουν χαρακτηριστεί ως πολυσύχναστες λουτρικές εγκαταστάσεις, στην περιοχή του Δήμου Δυτικής Λέσβου για το έτος 2025 και επιβάλλεται η επιτήρησή τους από ναυαγοσώστες είναι οι κάτωθι:
- ΓΙΑΛΟΣ ΣΚΑΛΑΣ ΕΡΕΣΟΥ
- ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΕΤΡΑΣ
- ΒΑΤΕΡΑ
Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 49.999,60 € μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 17% (εκτιμώμενη αξία συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ: 7.264,90 €). Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται από 01/06/2025 έως και 31/07/2025 για την παροχή υπηρεσιών ναυαγοσωστικής κάλυψης Πολυσύχναστων Παραλιών .
Αναλυτικά :
• Για να κατεβάσετε τη Μελέτη, πατήστε εδώ.
• Για την κατεβάσετε την, αναρτημένη στο ΚΗΜΔΗΣ, Πρόσκληση, πατήστε εδώ.