Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στον δήμο Δυτικής Λέσβου

Τιμητική επίσκεψη του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστα Σκρεκα,  συνοδεία του Αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή Λέσβου της ΝΔ κ. Χαράλαμπου  Αθανασίου και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Κώστα Μπαγινετα, την ώρα της  συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Λέσβου στην Αγία Παρασκευή.
img 00022_2020jpg
Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιαρχης Βερρος, καλωσόρισε τον Υφυπουργό και συζήτησε για λίγη ώρα μαζί του, παρουσία όλων των μελών του δημοτικού συμβουλίου.
Ο Υφυπουργός είχε την ευκαιρία αλλά και την καλή διάθεση να συζητήσει μάλιστα για λίγη ώρα για τα φλέγοντα ζήτημα του αγροτικού και κτηνοτροφικου τομέα και να απαντήσει ανοιχτά σε ερωτήματα των δημοτικών συμβούλων. Αναγνωριζοντας την αναγκαιότητα στήριξης του νεοσύστατου Δήμου Δυτικής Λέσβου, που φιλοξενεί την πραγματική οικονομία του νησιού και τον πρωτογενή τομέα.
img 00021_2020jpg
Μαζί με τον Υπουργό, στην Αγία Παρασκευή βρέθηκαν και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Πανάγος Κουφελος και ο Γεωπόνος Μελετητής Γιάννης Φλώριδης.
Ας σημειωθεί ότι νωρίτερα, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης κ. Στρατής Ζαφείρης, συμμετείχε σε συνάντηση που διοργάνωσε ο Υφυπουργός με τους φορείς του νησιού, εξασφαλίζοντας νέα, δια ζώσης επαφή με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου στο εγγύς μέλλον